Min sidste vilje

Min sidste vilje – En hjælp til de efterladte
Hos Lolland-Falsters begravelsesceremonier kan du få hjælp og vejledning til at nedskrive dine ønsker omkring din begravelse eller bisættelse.

Det kan være en tryghed for dig og en stor hjælp for din familie og venner.

Du er velkommen til at møde mig i et af mine lokaler, eller kontakte mig for at aftale et hjemme besøg. Sammen sørger vi for, at få nedskrevet de tanker du end må have omkring din afskedsceremoni. Jeg hjælper dig med at udfærdige din sidste vilje eller anden dokumentation for dine ønsker.

Jeg vil opbevare et eksemplar af det nedskrevne hos mig, og jeg vil anbefale, et andet familiemedlem eller ven, også har kendskab til din sidste vilje.

Personlig afsked

Den unikke afskedsceremoni kan inddrage centrale interesser fra det liv der er levet. Der kan være bestemte ting, mærkesager, eller andet der kendetegner personligheden, som afdøde skal huskes for. På den måde trækkes der tråde mellem livet og døden.

Børn i sorg

Min sidste vilje

“Min sidste vilje” indeholder egne nedskrevet ønsker til, hvordan og hvor ens afskedsceremoni skal forgå. Tanker, hvor du gerne vil begraves eller urnen sættes ned, kan dette også stå i min sidste vilje. Ønsker du askespredning over havet, er det en god ide at få det nedskrevet her.

NYKØBING F.

Stubbekøbingvej 12
4800 Nykøbing F.
Tlf: 51259996
Mail: info@lf-begravelsesceremonier.dk
CVR: 39746212

NAKSKOV

Nygade 33 st. th
4900 Nakskov
Tlf: 51259996
Mail: info@lf-begravelsesceremonier.dk
CVR: 39746212

SAKSKØBING

Torvet 3
4990 Sakskøbing
Tlf: 51259996
Mail: info@lf-begravelsesceremonier.dk
CVR: 39746212

VORES SOCIALE MEDIER