Om os

Lolland-Falsters begravelsesceremonier
Lolland-Falsters begravelsesceremonier hjælper familier og pårørende, med at få afholdt en mindeværdig afsked for deres kære, og at afdødes egne udsagn til en bisættelse eller begravelse, bliver overholdt. Det kan være en afsked i stilhed, kirkelig, borgerlig eller ceremoniafholdelse i naturen – Dette aftales nærmere.

Vi er Lolland-Falsters begravelsesceremonier, der tror på, at man bedst gennem personlige og løbende samtaler, opnår en smuk og tryg afsked for pårørende. Vi har ikke faste arbejdstider, så vi er derfor til at få fat på hele døgnet. Vi kommer altid i god tid, før afholdelse af en ceremoni, og vil være tilstede under hele ceremoniafholdelsen.

Med navnet, Lolland-Falsters begravelsesceremonier, vil vi gerne indikere at vi ikke bare er en forretning, men rent faktisk har hjertet med. Vi imødekommer alle trosretninger, om man er medlem af den danske folkekirke eller ej.

Bedemand
Jannie Larsen, som er indehaver af Lolland-Falsters begravelsesceremonier, er den bedemand i vil møde. Jannie var tidligere ansat i virksomheden, Mette Bedemand ApS, men fra sommeren 2018 fik hun muligheden for at overtage virksomheden – hvilket hun gjorde, og ligeledes skiftede virksomhedsnavnet.

Jannie studerer sideløbende psykologi, socialt arbejde, samfundsvidenskab og jura – alt sammen, for bedst muligt, at kunne give den rette vejledning som bedemand.

Jannie selv, mistede i en ung alder en nærtstående i en familietragedie. Dette har gjort at Jannie har stor selvindsigt i sorg.

En anden i vil kunne møde er Anders, som er bedemandsassistent. Anders vil være der, f.eks. ved ilægning i kiste, da vi altid er to personer om dette. Udover det, vil han være til stede, hvor der er behov ellers er han at finde på vores kontor.

Mange års eksisterende virksomhed
Lolland/Guldborgsund/Nr. Alslev begravelsesforretning og Enggaard Hansens eftf. v/Mette bedemand er nu blevet til Lolland-Falsters begravelsesceremonier.

Har i spørgsmål, eller brug for en bedemand så tag endelig kontakt.

Imødekommende

Hjælper med at løfte det, der føles tungt

Kan kontaktes hele døgnet

NYKØBING F.

Stubbekøbingvej 12
4800 Nykøbing F.
Tlf: 51259996
Mail: info@lf-begravelsesceremonier.dk
CVR: 39746212

NAKSKOV

Nygade 33 st. th
4900 Nakskov
Tlf: 51259996
Mail: info@lf-begravelsesceremonier.dk
CVR: 39746212

MARIBO

Vestergade 22A
4930 Maribo
Tlf: 51259996
Mail: info@lf-begravelsesceremonier.dk
CVR: 39746212

SAKSKØBING

Torvet 3
4990 Sakskøbing
Tlf: 51259996
Mail: info@lf-begravelsesceremonier.dk
CVR: 39746212

VORES SOCIALE MEDIER